Bobby

Slide1

Naam: Neeltje

Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Amsterdam
Opleiding: Media, Informatie en Communicatie
Werk/hobby: Model

Op 5 juni heb ik Neeltje geïnterviewd omtrent mijn gespotte trend ‘eco-fashion’. De belangrijkste ondervindingen staan hieronder uitgeschreven.

Neeltje studeert Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam, maar ze werkt als model. Toch ziet ze het niet als werken, maar meer als hobby. Ze doet vooral modeshows en shows van bijvoorbeeld een speciale lijn in de Bijenkorf.

Ze draagt dus allerlei kleding van allerlei merken. Ook in haar eigen kledingkast loopt het van dure merken tot aan het betaalbare H&M en ZARA. Voorheen lette Neeltje nooit echt op wat ze kopen als het gaat om duurzaamheid. Ze gaat ervanuit dat niemand dat echt doet, waar ik het zelf ook wel een beetje mee eens ben. Nu dit onderwerp steeds meer in het nieuws en dus onder de aandacht komt, denkt ze er wel steeds meer over na. Tijdens haar werk/hobby heeft ze weinig keus. De ene keer krijgt ze allerlei informatie over de kledingstukken die ze aan krijgt en de andere keer hebben ze weinig tijd en moeten ze snel de catwalk op.

Wel heeft ze al een aantal eco-bewuste modeshows gelopen. Ze vond dit een goed initiatief van de ontwerpers, omdat je het zo onder de aandacht brengt in de modewereld en andere ontwerpers en kopers ook bewuster maakt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s