Kelvin

COOLHUNT
Slide1

Interview

Naam: Alexandra
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 23 jaar
Woonplaats: Utrecht
Opleiding: Media, Informatie en Communicatie, afstudeerprofiel: Nieuws en Media

Op 3 juni interviewde ik Alexandra over mijn trend ‘technologisering de in de kleding wereld”. Hieronder vindt u mijn belangrijkste bevindingen:

Alexandra is een studente wonende in Utrecht. Naast het studeren werkt zij in de horeca. Elk maand verdient zij tussen de 300 en 400 euro. Het geld dat zij beschikbaar stelt om kleding te kopen verschilt tussen de 75 euro en 100. Als zij op stap gaat om te winkelen, doet zij dit voornamelijk offline. Ze vertelde dat ze haar kleedgedrag niet makkelijk laat veranderen door het huidige modebeeld. Ze kleed zich aan hoe ze het zelf wilt.
Als het gaat om het online bestellen van kleding, doet ze vrij weinig. Ze kijkt weleens op het internet om de nieuwe acties en koopjes te bekijken van merken. Als ze iets koop zijn het meestal basic kledij. En kwaliteit speelt een grote rol als het gaat om kleding kopen.
Alexandra beschikt wel over een smartphone. Ze is een frequente gebruiker en elk uur bekijkt ze haar telefoon voor berichten. Ze voornamelijk gebruik van Whatsapp en Twitter. Zelfs heeft ze nog nooit haar telefoon gebruikt om kleding te kopen. Ze gebruikt ook geen apps van merken en kledingwinkels.
Zelf sport ze zelden. Technische sufjes in sportkleding vindt ze niet zo belangrijk. Zolang het maar comfortabel is een ze bijvoorbeeld makkelijk kan lopen in sportschoenen. Mocht er wel iets tofs zijn, dan zal ze het wel kopen, mits het betaalbaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s