Stephanie

COOLHUNT
Slide1

Interiew

Naam: Eddine
Geslacht: vrouw
Leeftijd: 23
Woonplaats: Rotterdam
Opleiding: MBO Mode en Kleding Ontwikkeling + Amfi Fashion Management

Op 6 juni 2013 heb ik Eddine geïnterviewd over mijn gespotte trend ‘handmade fashion’. De belangrijkste bevindingen uit dit interview heb ik hieronder beschreven.

Eddine woont sinds een paar jaar in Rotterdam en is een fashion addict. In 2011 heeft zij de MBO opleiding Mode en Kleding Ontwikkeling afgerond. September 2013 wil zij graag gaan studeren aan het AMFI. Mode is haar ding en ze heeft graag kleding aan die apart en niet mainstream zijn. Ook maakt zij zelf kledingstukken om vervolgens zelf aan te trekken. Dit doet zij omdat ze het leuk vind maar ook omdat ze haar eigen stijl heeft ontwikkeld. Als zij iets niet kan vinden naar haar smaak dan ontwerpt en ontwikkelt zij haar eigen kledingstuk. Ze shopt graag online maar ook in fysieke winkels. De mainstream merken die zij draagt zijn Zara, Guess, Primark en H&M.

Ik heb haar gevraagd of zij al actief was op Etsy, maar zij kende de website nog niet. Het lijkt haar wel erg interessant omdat ze niet alleen allemaal ‘one of a kind’ items kan kopen maar ook haar eigen webshop kan openen. Ze is van mening dat in de toekomst net als vroeger mensen veel meer zelf kleding gaan maken of dit door particulieren laten doen. Dit vanwege geld gebrek en met het oog op duurzaamheid.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s